Brugernes Pakkeri er en socialøkonomisk virksomhed. Vi er ikke sat i verden for profittens skyld.

Vi er drevet af mening, ikke økonomisk overskud.

Brugernes Pakkeri er en socialøkonomisk virksomhed. Vi er ikke sat i verden for profittens skyld. Alt overskud investeres derimod i drift og udvikling af vores pakkeri eller doneres til almennyttige formål.

Et unikt arbejdsfællesskab

Brugernes Pakkeri ligger på Vesterbro og er et rummeligt arbejdsfællesskab med højt til loftet. I Brugernes Pakkeri varetager tidligere og nuværende stofbrugere alt fra lagerstyring, oplæring og udvikling, samt pakning af forskellige typer af injektionssæt, rygekits mm. I Brugernes Pakkeri får alle mulighed for at bidrage.

Brugernes Pakkeri drives af og for stofbrugere

De levede erfaringer står i centrum i Brugernes Pakkeri, da vores injektionsudstyr og rygekits er udviklet af dem, der selv bruger det. Nuværende og tidligere stofbrugere omsætter deres personlige erfaringer som et aktiv i en arbejdsmæssig sammenhæng.

Hvad tilbyder vi og hvorfor?

Vi har mulighed for at tilbyde skræddersyede løsninger, der er tilpasset netop jeres lokalområde, fordi det er vigtigt at udstyret er tilpasset de stoffer og de stofbrugere, der bruger dem. En af vores medarbejdere vejleder derfor gerne om, hvilket udstyr der skal anvendes hos jer.

Brugernes Pakkeri er drevet af en overbevisning om at skadesreduktion redder liv: ved at sikre stofbrugere adgang til værktøj, forebygger vi smitte af Hepatitis C, HIV og andre stofrelaterede følgeskader.

Skriv eller ring til os, hvis I gerne vil have mere viden om det rigtige udstyr, skadesreduktion og om støttemuligheder set fra en stofbrugers perspektiv. Vi kommer også gerne ud til jeres arbejdsplads og fortæller om vores arbejde.

Du kan også læse mere om sundhedsstyrelsens anbefalinger til udlevering af injektionsudstyr her.

Kontakt os her